Det enda skruvade med Skruven är utseendet

Diplom-Is Twisterkonkurrent heter Skruven, och bara det fantasifulla namnet ger en ganska rättvis bild av vilken vänsterhandsprodukt det här faktiskt är. Problemet ligger dock inte i isglassens smak, för en stekande sommardag funkar det nämligen alldeles utmärkt med kalla, exotiska fruktsmaker som ananas, mango, persika och passionsfrukt. Problemet med Skruven är snarare utseendet och formen. Som ni ser på bilden kräver Skruven nästan ett eget säte på bussen. Och tro mig, jag är inte sex år gammal, men ändå ter sig den läskande ispinnen som ett monster. Det är som att sitta och suga på en lång smältande batong, vilket innebär att man ser ganska grotesk ut, samtidigt som det efter halva glassen är en ständig kamp mot det intensiva droppandet ner på shortsen. Vilket gör att man måste suga och slurpa ännu mer. Jag kan bara tänka mig hur den fullsatta bussen pratar om mig där hemma.

Glassmannens betyg: 1/5
Allmänhetens betyg: [ratings]