Karibisk kokosglass åt folket!

Coco - Glasskoll.se

Har jag nämnt hur mycket jag älskar kokos? Jag älskar verkligen kokos jättemycket. Därför blir jag så oerhört glad när jag är utomlands och stöter på kokosglass, för det verkar någon ha glömt att tillverka i lilla Sverige. Jag är också en sådan som tycker om när livsbejakande gamla tanter på Gran Canaria smörjer in sig med kokosdoftande sololja, och i en kitschig strandbar så bara måste jag dricka Piña Colada. Och du ser ju själv på bilden hur fin den här karibiska kusinen till Vaniljpuck är – len och ren gräddglass med de där små kokosflarnen som retsamt ligger och kittlar tungan. Men det gäller att äta den snabbt innan den smälter.

2 svar på ”Karibisk kokosglass åt folket!”

  1. Visst är kokos underskattat? Det är helt underbat gott. och jag måste säga att jag diggar din idee med ”glassblogg”! Jag är nämligen helt tokig i glass! Det finns ingenting bättre. Kanske har hittat någon som håller med mig på den punkten? 😉

    Superduper ide med bloggen, tack för det! 🙂

  2. jaaaa underskattat somfan! Jag va nyss i västindien också..samma ställe som dig actually (såg på bilden i förra inlägget). Där sålde dom ju hemgjord kokosglass längs vägarna och lite överallt. Sjukt gott och jag har försökt hitta nått liknande ända sen jag kom hem men hittar ingenting! ARGH!

Kommentarer är stängda.