Smack käkar Lakritspuck till frukost

Smack Lakrits - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Med tanke på den återuppstigna Lakritspuckens popularitet, är det en smula märkligt att denna lakritskonung är förpassad till den kyliga (behagliga?) medieskuggan. Smack Lakrits säljs å andra sidan bara i Hemglassbilens 4-pack, men den är allt Lakritspuck vill vara. Och lite till.

Har du till exempel tröttnat på att den berömda puckens lakritsrippel inte ens är hälften av vad omslagspappret – eller den massiva marknadsföringsapparaten – vill påskina? Inga problem för Smack förstår du. Där är det inte bara en generös rippel genom hela härligheten – hela skiten är dessutom doppad i lakritsströssel! Smack blir alltså så mäktig och sliskig att nästan ingen orkar äta upp den. Den tillfredsställer hela ditt lakritsbehov både för idag och imorgon, och den gör det så självklart och med ett sådant självförtroende att man börjar ana vem som kommer vinna sommarens lakrits-show-down. Men vad säger Super Flyers om det här?

Glassmannens betyg: 4/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

2 svar på ”Smack käkar Lakritspuck till frukost”

  1. Jag har själv ätit den här och vid första tuggan kände jag bara WOW – det här KAN vara den bästa lakritsglassen jag någonsin ätit. Men – efter tre-fyra tuggor tog det stopp. Bara sådär. Ville inte ha mer. Ger den ändå fyra av fem möjliga – men den som köper den här glassen bör älska lakrits så in i helvete.

Kommentarer är stängda.