Ben & Jerry’s öppnar glassbar i Tyresö

Ben & Jerry’s meddelar idag att man öppnat Sveriges första renodlade B&J-glassbar. I Tyresö Centrum, av alla ställen. Glassbaren ska innehålla ett tjugotal egna smaker, varav flera smaker inte finns någon annanstans i landet: Berry Berry Extraordinary Sorbet, Vanilla Caramel Fudge, Vanilla Toffee Crunch (Fairtrade), Mint Choc Chunks och Coconut Almond Fudge Chip. Dessutom ska de shoppingtrötta kunna trycka i sig amerikanska bakverk, milkshakes, hotshakes, belgiska våfflor och splash – vad nu det är för något. Nu återstår bara att man inrättar någon form av gratisbuss som tar oss dit varje eftermiddag.

5 svar på ”Ben & Jerry’s öppnar glassbar i Tyresö”

  1. ooh, låter underbart! får vallfärda dit nångång.. men.. alla de smaker du räknade upp finns hos B&J i malmö (heaven’s world på hansagallerian). de är underbara, berry berry extraordinary är en stor favorit för mig.
    älskar att ben & jerry’s letar sig in i sverige mer och mer 😉

  2. Åh, jag blir så, tom på ord ! ^^ Varför kan inte glassbarerna leta sig upp till Borlänge oxå? Det är synd om oss borlängebor, vi får klara oss på ben & jerry’s burkarna som bara säljs i ett fåtal affärer, och som inte har alla smakerna 🙁

  3. Hur mycket kostar Ben & jerry´s skriv gärna allt!!!

    Gillar eran GLASS!!!

Kommentarer är stängda.