Ben & Jerry’s Vanilla Toffee Crunch

Ben & Jerry's Vanilla Toffee Crunch - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Gräddig vaniljglass med överdimensionerade flak av Daim-karaktär kan ju inte bli fel. Men det blir inte heller riktigt så himlastormande som man skulle kunnat hoppas. Flaken är lite väl stora för min del, och smaken når faktiskt inte riktigt upp till nämnda Daim-nivån. Funkar absolut som en av flera glassorter i en buffé, men som soloprojekt är Ben & Jerry’s Vanilla Toffee Crunch inget man skriver långa brev hem om.

Glassmannens betyg: 3/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

3 svar på ”Ben & Jerry’s Vanilla Toffee Crunch”

  1. Är Ben&Jerry ett multinationellt företag eller drivs det fortfarande som en hippie-dröm?
    Jag läste att de sålt sig och inte längre har kontroll på sina produkter. Sant!

Kommentarer är stängda.