Vad hände, Glassmannen?

Jag vet, vad hände med glassvåren 2011? Många är de läsare som brottat ner mig inne på Lindex och Cubus under de senaste månaderna. "Varför uppdaterar du aldrig?" "Hur ska vi kunna konsumera glass utan någon som vägleder oss?" "Åh mäktige Glassman, vi famlar i mörkret – tänd ditt varma ljus!". Och så vidare.

Jag har haft storslagna planer om ny design, nya funktioner, nya facebookgrupper – men du vet hur det är: ska man ändå snart flytta orkar man ju inte städa. Har man fått sparken drar man inte in några nya affärer. Har man redan blivit dumpad anstränger man sig knappast för att borsta tänderna och gurgla med Listerine eller vad fan det heter efteråt.

Nu har jag varken flyttat, fått sparken eller blivit dumpad – hur skulle det se ut? – men min hjärna har tydligen varit upptagen med annat än glass. Det ska aldrig hända igen. Jag "lovar".

Trots min starka aversion mot bloggare som ständigt måste be om ursäkt för sin bristande inläggsfrekvens måste jag härmed göra det ändå. Förlåt. Förlåt för att jag övergav er under dessa viktiga månader. Nu kör vi igen. 

3 svar på ”Vad hände, Glassmannen?”

  1. Äntligen!

    Jag har börjat köpa en glass i Skåne som heter Top 80.
    Det är en stor strut med en upp- och nedvänd, typ mini-mumsmums på toppen.
    Är det på riktigt?

  2. Glass är lite som Beach 2011.
    Det är under dessa månader man ska ligga på topp!

Kommentarer är stängda.