GB 2012: Magnum Infinity Choklad

Magnum Infinity Choklad - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Vid en första anblick kan det vara svårt att se skillnad mellan Magnum Infinity Choklad och vapendragaren Magnum Infinity Choklad & Kola, men tittar man noga ser man den något högre kakaohalten i den här mastodonten till vuxenmys. Även här får vi krossade kakobönor i höljet, men den stora skillnaden är att chokladglassen är mörkare och att kolasåsen ersatts med en kakaosås. Just det, ingen svennig mjölkchoklad här inte! Fint ska det va och i stan ska man bo! Jag vet att allt pekar på att jag borde älska den här glassen, men jag kan bli så urbota trött på all denna torra kakaosmak som sätter sig i gommen som klister. Det här blir en chokladbomb som tyvärr är mig övermäktig, och MIC är ett utmärkt exempel på när Magnum Mini-patrullen bör skrida in och zappa ner den här snubben till fika-size. Det tror jag personligen skulle vara en hit.

Glassmannens betyg: 3/5

Övriga paneldeltagares betyg: 4, 5, 4

Allmänhetens betyg: [ratings]

2 svar på ”GB 2012: Magnum Infinity Choklad”

  1. Håller med. Chocolate & caramell var god, men den här blev för mycket. Lite väl nära att äta blockchoklad. Jag var faktiskt tvungen att slänga halva, och då är det illa.

  2. Jag är på samma linje! Alldeles för stor för den mäktiga chokladesmaken.
    Vill man ha valuta för pengarna, dvs. orka hela glassen men ändå få mumsig choklad ska man välja den infinityn med choklad/kola…

Kommentarer är stängda.