Nogger som paketglass

Nogger som paketglass - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Jag vet vad du tänker. Du tänker förmodligen ”det här måste vara det bästa som någonsin har hänt”. Och jag håller med: omslaget är riktigt härligt. Men låt mig grumla dina rödsprängda ögon ytterligare – NoggerPaketGlassen är en blek kopia av sin läromästare. Kanske är det också därför den här glassen inte har erhållit det ”buzz” man skulle kunnat vänta sig.

För är det någonting Nogger har som är unikt, så är det den där hårda nougatstången i mitten. Som du ser på bilden nedan infinner sig denna bruna extas-käpp föga när det gäller NPG. Däremot är Mr Rippel flitig med sina besök. Kvar blir dock en vagt nougatdoftande och dynamikfattig gräddtårta som man kan sluka i sig på två och en halv minut om man verkligen vill. En slags lagom-Nogger för väldigt gamla eller väldigt unga människor.

Inte för oss mitt i livet.

Glassmannens betyg: 2/5

Nogger som paketglass - Glasskoll.se Photo by Glassmannen