Gelatelli Biscuit Slices

Gelatelli Biscuit - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Att den tyska lågpriskedjan Lidl tar upp glasskampen i sommar är både förståeligt och välkommet. Här har de i alla fall kommit över ett stort parti Gelatelli-glass, som enbart kommer att finnas till försäljning i Lidls butiker.

Gelatelli Biscuit - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Vi drar igång direkt med Gelatteli Biscuit Slices – en mjuk sandwichvariant med lika delar vaniljglass och chokladglass mellan de mjuka och fromma chokladlagren. Tyvärr smakar den inte så mycket alls faktiskt, och det hade gärna fått hända lite mer i glassen – nötbitar, kakdeg, kross, krafs. Som munsbit till kaffet är den dock helt okej, och om vi ska börja prata värde för pengarna blir det knepigt för Glassmannen – glassen kommer nämligen bara i 8-pack för 29,99 kr, vilket ger 3,74 kronor styck! Men jag kan inte ge den något annat än en tvåa, det vore orättvist mot andra glassar annars.

Glassmannens betyg: 2/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

 

Ett svar på ”Gelatelli Biscuit Slices”

  1. Går på viktväktarna o vill ha en förteckning över vad 1glass innehåller så jag kan räkna ut hur mycket som en glass har som pp?…..
    Tacksam för svar Milena Jacimovic

Kommentarer är stängda.