Magnum Chocolate & Nuts

Magnum Chocolate & Nuts - Glasskoll.se, photo by Glassmannen

Du fattar ju att jag gillar det här. Magnum Chcolate & Nuts har liksom smugit sig ut i butikerna utan att göra så mycket väsen av sig (precis som föregångaren Magnum Choco Choc), men det här är en alldeles perfekt liten kaffekompis kan jag meddela. Vit choklad, jordnötter, vetekrisp (vad nu det är) och choklad i mitten (kanske inte någon krämig fudge som förpackningen hävdar men ändå) och måltiden är tämligen komplett i min bok. 

Naturligtvis påminner MCN i all sin nötighet om Snickersglassen, men för oss som älskar den vita chokladen är det här ett både fräschare och mer smakfullt alternativ. Låt oss be till Jehova att den får finnas kvar!

Glassmannens betyg: 4/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

Magnum Chocolate & Nuts - Glasskoll.se, photo by Glassmannen