Snickersglassen är det bästa av två världar

Snickersglassen at Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Jag köper sällan Snickersglassen. För mig är Snickers en chokladbit, och ska jag väl ha glass blir det ofta någonting lite ”glassigare”. Men ack vad jag har dragit mig själv vid min stora näsa! Snickersglassen är, tvärtemot mina trångsynta vanföreställningar, kanske det bästa av två världar. Du får en klassisk Snickers-känsla, den som säger att du kan göra precis vad du vill i livet, du orkar, du behöver inte banta (du äter den ändå bara för att få ”energi”, eller hur?), du har vänner, drömmar, roligt. Och som om inte det vore nog är den svalkande också – jag menar hur många glädjeämnen kan man egentligen få plats med i en liten fryst chokladkorv med nötter och kola? Ganska många om du frågar mig. Snickersglassen är den amerikanska drömmens hetsiga glöd fångad i glassens svalkande och förlåtande skrud.

Glassmannens betyg: 4/5
Allmänhetens betyg: [ratings]