Spidermanglassen är läskig och ball på samma gång

Spiderman at Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Diplom-Is filmglass Spiderman ser läskig ut. Och det, mina kära vänner, kan jag garantera att den är även smakmässigt. Det är en helgjuten isglass med smak av blå vindruva och hallon, och de första slicken är överrumplande. Men efter en stund tilltalas jag av den här oerhört artificiella glassen – det är lite som att suga på ett stort fruset vingummi. Och hade jag varit ett barn med Spindelmannendräkt hade jag förmodligen tyckt att den här glassen var grym (jag hade Stålmannendräkt), för jag hade sprungit runt och räckt ut min knallblå tunga till höger och vänster och känt mig väldigt farlig och sedd. För min del fick jag mest konstiga blickar på gatan när jag stolt visade förbipasserande min stora blåfärgade köttmuskel – det såg mest ut som att jag kysst en smurf, länge och intensivt.
En sak till: jag vet inte hur fräscht det är att det står ”På bio 4 maj 2007” på något man köper som ska in i munnen. Nu är det september, och trots att det är en frysvara vill jag inte påminnas om hur länge den har legat och väntat på att befrias av mitt kritiska saliv.

Glassmannens betyg: 3/5
Allmänhetens betyg: [ratings]

Ett svar på ”Spidermanglassen är läskig och ball på samma gång”

  1. Snygg bild! Tycker den ser god ut också 😉 Lade in bilden på min Facebook-profil 😉

Kommentarer är stängda.