Daim Strawberry Dream

Daim Strawberry - Photo by Glassmannen, Glasskoll.se

Ni vet hur jag liksom gillade den där Daim Päron-kolossen förra året på ett lite barnsligt sätt? Den dåliga nyheten är väl att ni som inte fattade DP kommer heller inte fatta DS. Men vi som fattade DP fattar DS. Om du fattar.

Daim Strawberry Dream (varför måste den heta ”Dream”?) är nämligen en exakt replika av nästa färg i den där trehövdade Big Pack-lådan som vi som barn lärde oss att älska/uppskatta/acceptera så mycket.

Det betyder i klartext att Daim Strawberry Dream smakar ungefär lika mycket ”jordgubbe” som Daim Pear Dream smakade ”päron”: i runda slängar 4,2 procent. Eller varför inte ta och spana in innehållsdeklarationen – som inte direkt skvallrar om nysnoppade gubbar från den där lilla avtagsvägen på landet.

Glassmannens betyg: 3/5

5 svar på ”Daim Strawberry Dream”

 1. Nu händer det massor i glassfrysarna, kan en vänta sig uppdateringar inom en snar framtid? Saknar den här bloggen!

 2. Kära Cissi,

  Glasskoll kommer alltid att leva vidare i någon form. Bloggen återkommer snart, men kolla gärna in @glasskoll på Instagram också för (lite) snabbare uppdateringar!

  Kramar,

  GM

  1. Underbart GM! Jag väntar och längtar, sådär lagom så att jag inte blir förkrossad om framtiden inte lever upp till mina förhoppningar.

   Mycket kärlek,

   Cissi

 3. Glassgubben förundrade sig över att Glasskoll stod still nu i högsäsongen för glassförsäljningen…..
  Men glassgubben gör sitt bästa för att hylla all typ av glass oavsett fabrikat..dock kan han ju inte hjälpa att han är en GB gubbe från 1965……
  Trevlig sommar! GLASS sommar=)

Kommentarer är stängda.