Glasskoll fem år!

5 år.

Jag hade till och med missat det själv, men häromdagen – närmare bestämt den 3 augusti – hade det gått exakt fem år sedan jag med stapplande steg iklädde mig glassmanteln och påbörjade den resa som stavas Glasskoll. Därför känns det extra kul att äntligen ha fått ge min lilla bebis en ansiktslyftning lagom till jubileet.

Så här onyanserat och oinspirerat skrev jag då om Magnum Strawberry White. Sedan dess har inläggen fötts fram ytterst sporadiskt, men det har i alla fall blivit närmare 200 glassar som hittills har inmundigats, testats, analyserats, betygsatts, hyllats och hånats.

Och det vackra är att det inte finns något slut. Om du inte tror mig så ta en titt i glassdisken nästa gång du handlar mat. Utbudet är oändligt – liksom min uthållighet. Låt oss tillsammans fortsätta leva i denna vackra och vänskapliga symbios.

Färre krig skulle utbryta om man bara åt lite mer glass.

Ty glass är den bästa medicinen, den trognaste vännen, den mest kärleksfulla gåvan.

Bra, då kör vi fem år till!

Kramiz

Glassmannen.

 

3 svar på ”Glasskoll fem år!”

Kommentarer är stängda.