Magnum Strawberry White årets bästa glass

Magnum Strawberry White at Glasskoll.se

Magnum Strawberry White har legat i den absoluta glasstoppen det senaste året. Vit choklad är en favorit hos mig, trots att den inte ens innehåller kakao (bara typ kakaofett), eller kanske just därför. Jordgubbsglassar har dock en tendens att bli för mycket, för artificiella i smaken, för törstframkallande istället för svalkande. Men Strawberry White hanterar dessa potentiella fallgropar med finess – glassen blir aldrig äckelmastig på sedvanligt Magnumvis, utan bibehåller en lekfull, syrlig ton av jordgubb som aldrig knuffar undan den vita chokladen, utan lägger sig istället i en foglig sked med den. En riktig upplevelse!
Glassmannens betyg: 5/5
Allmänhetens betyg: [ratings]

3 svar på ”Magnum Strawberry White årets bästa glass”

  1. Jag brukar kalla den Magnum Gay! Och den regererar tungt i glasslådan!

  2. Ja, där träfade glassmannen rätt. Det är inte bara årets bästa glass, utan årets, ja kanske årtiondets, mest välsmakande och uppfriskande mellanmål. Dessutom är den lika snygg som ett moln på himlen.
    Vita huset

  3. Jag tycker att den (kanske delat med ngn lakritsglass) är det absolut bästa glassen på flera år. Mycket trevlig bekantskap!!

Kommentarer är stängda.