Super Flyers är lakritsglassarnas nya superhjälte

Super Flyers at Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Lakritsuppstickaren Super Flyers från Nestlé/Diplom-Is är bär ett märkligt namn, men det kompenseras av den lekfulla och fartfyllda etiketten i härlig pop art. Lakritsglass är ingen lätt uppgift att ge sig på, men Super Flyers bjuder på en perfekt blandning av sälta och sötma, och det tunna lakritshöljet innehåller till och med små bitar av krokant eller vad man nu har i tunna lakritshöljen för att bidra med ett härligt krisp. Men vad händer där inne, undrar ni? Jo, där befinner sig en mjuk och fin lakritsstång i Nogger-anda. Leta efter SF nästa gång och du kommer glömma att 88:an Black eller Nogger Black någonsin existerat. Det här är nämligen en perfekt blandning av de båda.
Glassmannens betyg: 5/5
Allmänhetens betyg: [ratings]

11 svar på ”Super Flyers är lakritsglassarnas nya superhjälte”

 1. Den är ljuvlig. Den är fantastisk. Den är Himmelriket. Jag – som lakritsglassfantast – har äntligen hittat hem.

 2. Jag väljer Superflyers före Lakritspuck vilken dag som helst hela veckan. Inte bara en rippel (svenskans vackraste ord förresten) utan TVÅ.

  Jag gillar också att den heter Superflyers och inte Superflyer.

 3. Håller fullständigt med! Måtte Nestlé aldrig ta bort denna ur sitt sortiment!

 4. Grymt gott! I närheten av jobbet finns en glassfabrik som har turkisk peppar i sin mycket goda lakritsglass, men inte ens de kommer i närheten av Super Flyers.

 5. Tyvärr har jag fått reda på av kundtjänst på Diplom-Is att SuperFlyers inte längre finns kvar i deras sortiment. Mina påtryckningar av ett återinförande har börjat…

  1. Du e4r ff6r rolig du…men det e4r inte le4tt alla ge5nger ne4r suget se4tter till! Lakrits e4r en favorit hos mig ockse5….e5sse5 Choklad ff6rste5s!!! Jag skllue vilja ha en Havtornsbuske pe5 ge5rden, undrar ne4r det blir av att inhandla en se5dan. c4r ju be5de gott och nyttigt som tusan. Ve4dret var ju kanonfint i helgen, alldeles riktigt!Det var ju pe5 tiden att det kom ett meddelande att din html-kod inte fungerar, det e4r ju konstaterat ff6r le4nge sedan!Jag e4r re4dd ff6r att du fe5r byta blogg om du vill ha en fungerande html-kod…suck, sicket strul!Ha det fortsatt gott ve4nnen!Kramisar Yvonne…

   1. Kära Maikel/Yvonne,

    Jag är rädd att det kanske dundrade ner lite för många snapsar under västen i kväll, men tack för ditt/ert engagemang!

    Kramiz!

    GM

 6. Min förkärlek för lakritsglassar är så stor att jag till och med måste kommentera ett snart fyra år gammalt blogginlägg! Det jag ska berätta är att jag idag upptäckt att en nästintill lika god glass som SuperFlyers har återuppstått fast i form av Star Trek-glassen från Triumfglass. Detta kanske inte är en nyhet för alla. Nu är iallafall sommaren räddad för mig!! Triumfglass finns ju också faktiskt någorlunda tillgängligt.

Kommentarer är stängda.