Top Hat är en innehållslös ikon

Top Hat at Glasskoll.se, Photo by Glassmannen

Det känns lite som att svära i kyrkan, men vad vill Top Hat mig egentligen? Kolla bara på bilden – genom ett regnigt Europa rullar den fram, och bjuder på helt okej vaniljglass med en jordgubbsklick och en chokladklick som knappt är synbara, ovanpå en oerhört svampig och trött våffla. Jag vill nästan påstå att Top Hat gör betydligt mer i folks medvetetande, som en snygg retro-logga för GB och som kärt barnminne för nostalgiker. Men 2007 är det här inget att skriva hem till morsan om. Och har den alltid varit så här försvinnande liten?
Glassmannens betyg: 2/5
Allmänhetens betyg: [ratings]

Ett svar på ”Top Hat är en innehållslös ikon”

  1. Den MÅSTE vara mindre nu än förr. Och innehålla mindre sylt och choklad. Jag blev rätt lycklig när min gamla barndomsfavorit kom tillbaks för nåt år sen, men lyckan byttes till besvikelse ganska omgående.

Kommentarer är stängda.