After Eight-glassen – värdig men lite feg

Om du räds After Eights starka mintsmak när du slänger en blick på den här glassen, kan du vara lugn. Den lilla Magnum-liknande skapelsen baseras på de klassiska mintchokladfyrkanterna, men bara löst. För här har vi en smaklig chokladglass med ganska små nyanser av mint i sig. På gott och ont, får man väl säga, för personligen skulle minten gärna fått bjuda på lite mer motstånd, visat sig lite tydligare, knäppt mig på näsan. Nu blir After Eight tyvärr en ganska anonym glass, en aningen inställsam och feg glass.
Glassmannens betyg: 3/5
Allmänhetens betyg: [ratings]

 

Ett svar på ”After Eight-glassen – värdig men lite feg”

  1. Testa Diplom-Is after eight glass, kulglassen. Där har vi en riktig mintsmak, precis så man önskar att pinnglassen skulle ha varit! 5/5

Kommentarer är stängda.