Maxibon Pops – ett dyrt men kladdfritt familjealternativ

Maxibon Pops at Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Det kan vara svårt att förstå sig på dessa godisliknande små rackare från Diplom-Is. Varför är de så små, varför är de så få, och varför kostar de 19 kronor? Alla mina tre testpersoner ratar Maxibon Pops som smaklösa, dyra och till och med onödiga! Jag är dock av en något annan uppfattning. Jag ser det som den perfekta snabbglassen i bilen när barnen tjatar. Inga halvätna chokladstrutar eller droppande isglassar i min bil! Släng åt de små liven en Maxibon Pop – gammal hederlig vaniljglass med gammalt hederligt chokladöverdrag. Ingenting annat. Personligen tycker jag de är ganska beroendeframkallande, och nej, jag är inte så gammal som jag låter. Jag har i själva verket varken barn eller bil.
Glassmannens betyg: 3/5
Allmänhetens betyg: [ratings]