Girlie är en ytlig glass

Girlie at Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Vissa hävdar att de senaste årens moralpanikdebatter kring GB’s glassar är en enda stor smart iscensatt pr-kupp. Att Nogger Black hamnade i hetluften var ganska komiskt i sig, men från rasdebatt till könsdebatt gick det snabbt. För inte får man väl kalla en glass för Girlie? Glass ska ju vara för alla?

Personligen tycker jag att själva glassen är ganska snygg, men jag måste erkänna att det känns lite som att köpa Min Häst när jag kommer till kassan (eller är den könsneutral?). Så något har GB i alla fall lyckats ladda den stjärnformade hallonglassen med. Tyvärr händer det inte särskilt mycket när man äter Girlie. Det är en halvgod hallonglass med hallonöverdrag. Ingenting dyker upp, ringer på eller ramlar ner. Däremot får man ju en liten present i den märkliga plastpinnen som är full med glitter. Varför kallades inte glassen för Glitter istället? Eller hade ingen skrivit om den då?
Glassmannens betyg: 2/5
Allmänhetens betyg: [ratings]

Ett svar på ”Girlie är en ytlig glass”

  1. Ytligt! verkligen, jag håller med om att glassen kanske är god och ja..fin! men kunde den inte byta namn till något mer passande för båda könen..jag tycker att alla borde få smaka av denna glassen utan att någon ens ska behöva tänka på liksom vad den heter osv :O

Kommentarer är stängda.