Magnum Double bjuder på överflöd

Magnum Double at Glasskoll.se

Det finns folk där ute som är av åsikten att Magnum är en alldeles för mastig och mättande glass. Då kan jag bara gratulera. Magnum Double ger er nämligen åtskilliga liter friskt källvatten på er bittra, ensamma missnöjeskvarn. För Magnum Double är många saker, men framförallt är den för mycket. Tänk dig att ta en klassisk Magnum (som du tycker är mastig från början), doppa den hel i kolasås, och därefter i ett tjockt lager choklad till på det. Magnum Double är inte längre ”en hel måltid”. Magnum Double är ett julbord. Är den god? Svar Japan. Men som vi alla har lärt oss här på Glasskoll – det handlar inte bara om god smak. Det handlar om utseende, förpackning, proportioner, namn och marknadsföring också. Personligen hade jag nog positionerat MD som en överdådigt exklusiv mastodont till glass. Eller gjort den lite mindre. Då kanske jag hade köpt den igen.
Glassmannens betyg: 3/5
Allmänhetens betyg: [ratings]