Mövenpick tar dig till himlen

Ja hörni, nu är det bara att hålla i hatten. Eller ta av den förresten, för Mövenpicks nygamla klassiker Swiss Chocolate är precis så god som en chokladglass kan vara. Den snygga förpackningen innehåller en krämig och fyllig chokladglass, med tunna bitar (nästan kross!) av mörk choklad varsamt utplacerat i det bruna landskapet. Jag lovar: du skriker av lycka när du äter den. Sen skriker du igen när den är slut. Mövenpick har uppfunnit glassens motsvarighet till heroin – himmelskt, beroendeframkallande och dyrt. Eller, jag vet faktiskt inte vad den kostar, men det lät bra tycker jag.
Glassmannens betyg: 5/5
Allmänhetens betyg: [ratings]

Ett svar på ”Mövenpick tar dig till himlen”

  1. Vi i vår familj hade som freagsmys att köpa glass i glassbilen Mövenpick med vit choklad. Plötsligt en fredag har man tagit bort den sorten. tråkigt med tanke på att vi slutat handla.

Kommentarer är stängda.