Tip Top – vi kan väl vara vänner?

Tip Top at Glasskoll.se

Vad vill Tip Top mig egentligen? Såvitt jag vet var Tip Top en ganska svettig gayklubb på Sveavägen i Stockholm. Glassen Tip Top är inte i närheten av så rolig, och tro mig, jag har till och med fått köpa den igen för att bilda mig en uppfattning, som den grävande skjutjärnsjournalist jag är (kan man vara båda delar samtidigt?). Men den är som en intetsägande skiva som man måste spela tio gånger för att finna minsta lilla nyans att klamra sig fast vid. Från de svampiga rispuffarna på strutens huvud (vad hände med hackade nötter liksom?), till det mjuka och väna innanmätet och nougatmyset inuti vaniljglassen så får jag inget motstånd – Tip Top är som en stor gosig nallebjörn som tjejerna vill krama och vara kompis med. Tip Top får helt enkelt aldrig ligga.
Glassmannens betyg: 2/5
Allmänhetens betyg: [ratings]