Ben & Jerry räddar världen igen med Bohemian Raspberry

De outtröttliga världsförbättrarna Ben & Jerry har gjort det igen. Den Godaste Glassen. Bohemian Raspberry säger kanske inte så mycket mer än att det är en ordvits på den gamla Queen-låten Bohemian Raphsody. Glassen är dock inte riktigt lika sjuk och komplex som låten, vilket i just det här fallet råkar vara någonting positivt.

Traditionell, gräddig vaniljglass blandas med strålar av en gudomlig hallonsås, och som pricken över i:et har man haft den goda smaken att smula ner små, fina bitar chokladbrownie i smeten. Resultatet blir en len, klassisk och fullkomligt beroendeframkallande glass som du faktiskt aldrig tröttnar på. Inga chunks, inget tjafs.

Bohemian Raspberry förbättrar världen inte bara genom den fantastiska smaken – för varje såld förpackning doneras dessutom pengar till stiftelsen Mercury Phoenix Trust, som grundades för att hedra den avlidne Queen-sångaren, och vars syfte är att bekämpa Aids över hela världen. Ta ditt ansvar och njut samtidigt!

Glassmannens betyg: 5/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

7 svar på ”Ben & Jerry räddar världen igen med Bohemian Raspberry”

  1. B&J är alltid B&J…men jag tycker deras senaste nytillskott, inklusive denna, varit lite bleka i smaken…i alla fall i relation till till pris.

  2. Är du från vettet? Bohemian Raspberry smakar ju som något katten släpat in! Tacka vet jag Chocolate Fudge Brownie!

  3. Jag älskar den! Helt klart min favorit. I Holland heter den SocialIce vilket också är ett bra namn för den 🙂

  4. Den är jättegod 🙂 jag har bara smakat vanilj, strawberry cheesecake och cookie dough men denna var helt klart bäst

Kommentarer är stängda.