Ice Burger roligare än Sandwich

Ice Burger - Glasskoll.se

Jag gillar när man utger sig för att vara något annat. Jag älskar som ni vet maskerader; jag applåderar segt godis som ser ut som ägg, kritor eller hamburgare, och jag älskar glassar som bär märkliga skepnader utan någon närmare anledning. 

Den här italienska mastodonten är kanske inte någon spektakulär uppfinning – dessutom är den inte jättesmidig att äta – men innehållet (och det snygga omslagspappret) är desto angenämare. Likt en kräfta bär Ice Burger vassa nötter och hård choklad på utsidan, men när man tar sig igenom det hårda skalet väntar en skonsam och mjäll vaniljglass med krämig kolasås på insidan. Som du ser har Ice Burger här klätt ut sig till en sur och tjock pannbiff, men vi vet alla vad den döljer. Snälla Sverige, ge oss en Sandwich med nötter och kolasås.

Glassmannens betyg: 3/5

Ice Burger - Glasskoll.se