Årets julklapp: Sandwich Pepparkaka

Sandwich Pepparkaka - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Plötsligt en stormig, sen eftermiddag i början av november, då ett snöblandat regn enträget sökte förnedra mitt trötta och sargade ansikte i mesta möjliga mån – då uppenbarar sig någonting alldeles speciellt i glassdisken. Sandwich Pepparkaka är nämligen tillbaka från att ha bott uppe hos jultomten vid Nordpolen eller Rovaniemi eller var det nu är gubben håller hus resten av året. Sandwich Pepparkaka är årets julklapp till alla glass- och pepparkaksälskare där ute i slasket – smaken av pepparkaksdeg är autentisk och omisskännlig, och det känns som att vakna upp efter tio månader i dvala. Vädret bekommer mig inte det minsta: jag känner mig stark, viril, vital, och ser världen med nya, nyfikna ögon.

Glassmannens betyg: 5/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

3 svar på ”Årets julklapp: Sandwich Pepparkaka”

  1. Jag som precis tänkte blogga om den gyllene pepparkaksmackan, och så glider man av misstag in på din blogg. du är ju underbar! Länge leve glass.

Kommentarer är stängda.