Ciprian’s vita nougatglass

Ciprian's Vit nougatglass - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Jag vågar inte ens tänka på vad det är för bisarr glasslandgång som pryder Ciprian’s Vit nougatglass, men jag hoppas att personen som valde bild skrattar gott. Med detta sagt: undvik för allt i världen inte denna vita utmanare som i tystnad uppvisar sin seniga uthållighet. Ty detta är den finaste nougatglassen jag någonsin haft förmånen att smörja mina inälvor med. Ni vet hur man sakta smakar sig fram genom glasslandskapet och upptäcker att trots att inget särskilt händer finns det ingen möjlighet att sluta? Som om man hoppas på en bortglömd bit vit choklad under det snövita njutningstäcket. Pipers Glace har hittat hem med sin dyra, KRAV-märkta och fullständigt underbara vita nougatglass. I alla fall hem till Glassmannens frostiga hjärta.

Glassmannens betyg: 5/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

2 svar på ”Ciprian’s vita nougatglass”

Kommentarer är stängda.