Maska – mäktig isglass med humor

Maska - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Ännu en favorit från Prag: mystiska Maska dyker upp med förvånade/uppfordrande/nedlåtande/välj själv ögon och ger mig inget val. I knappt uthärdlig tjeckisk kyla ska jag dessutom smörja mitt krås med denna halvkilosbjässe till kompakt isglass. Head freeze är bara förnamnet. Efternamnet stavas mättnad, för om det är en barnglass vi så barbariskt dissikerar, är den måhända i största laget. Till en dagisgrupp kan den funka.

Jag gillar de olika lagernyanserna i Maska – det är hallonsorbet som skyddar någon sorts druvslush som skyddar… något annat väldigt kallt och syrligt. Utseendemässigt finns det enligt min mening få isglassar som roundkickar Maska i bakhuvudet, men den skulle som sagt tjäna på att deffas en smula. 

Glassmannens betyg: 3,5/5

Glassmannen - Glasskoll.se Photo by Glasskvinnan

En av få kända bilder på den ökände Glassmannen.

 

4 svar på ”Maska – mäktig isglass med humor”

  1. Hej, är det någon här som vet hur man ev. kan få kontakt med de inblandade *ler*, Hittar ingen som helst kontaktinformation på sidan.
    Mvh
    /Mats

Kommentarer är stängda.