Vad gör en njutningsambassadör?

Eva Mendes - Glasskoll.se

Idag damp det ner ett pressmeddelande från GB som stolt deklarerade att skådespelerskan Eva Mendes är glassen Magnums nya "njutningsambassadör". Eva Mendes har bland annat medverkat i de fantastiska filmerna 2 Fast 2 Furious, All about the Benjamins och Once Upon a Time in Mexico. Men nu är hon alltså njutningsambassadör. Jag undrar lite vad en njutningsambassadör egentligen gör? Är det samma sak som en extasdiplomat – eller kanske klimaxkommunikatör? Finns det KY-utbildningar? Är det i så fall CSN-berättigat? Utlystes tjänsten hos Arbetsförmedlingen eller fick Mendes jobbet genom "kontakter"? Så här säger Eva själv (på riktigt):

– Jag älskar att njuta och tycker att alla ska kunna unna sig att äta vad man vill utan att få dåligt samvete. Om du ska göra något så ska du må bra av varje sekund, livet är för kort för skuldkänslor!

Så talar en sann njutningsambassadör.

Ett svar på ”Vad gör en njutningsambassadör?”

Kommentarer är stängda.