Puckoglass!

Puckoglass - Glasskoll.se

Mitt bland den svenska sommarens ångesttyngda skyar når oss ett glädjens och hoppets skälvande bud: Pucko blir glass. För oss som inte kan äta en varmkorv utan att dricka Pucko (eller vice versa) kan sommaren bli komplicerad: glass till korven? Korv till glassen? Korvglass?

Det är Hemglass och Arla som gör gemensam sak av ett näst intill K-märkt varumärke, som försett svenskar med chokladmjölk sedan 1954. Men det gäller att skynda: samarbetet pågår nämligen bara året ut. Puckoglassen (egentligen Mega Hit Pucko) kommer endast att finnas tillgänglig i Hemglass 300 glassbilar, och kommer säljas i sexpack för 69 kronor. Spetsa öronen!

3 svar på ”Puckoglass!”

  1. Korvglass!? Kan vara det äckligaste jag har föreställt mig på länge faktiskt… Ser du den som en sorbet eller mer som en gräddglass? 😉

  2. Meh, den har ju funnits jättelänge, de sålde ut den här nere i Skåne 3 för 10, men den är hur god som helst! Skön mjölkchoklad och puckoaktig chokladglass, mmm. Detta var kanske förra året, det fanns även After Eight-glass som såldes samtidigt.

    Båda dessa glassar gjordes av Triumf-glass och båda var ypperligt goda.

    Tack för en bra sida och med vänliga hälsningar!

Kommentarer är stängda.