Ben & Jerry’s Jamaican Me Crazy

Ben & Jerry's Jamaican Me Crazy  - Glasskoll.se

Ja visst är den snygg, Ben & Jerry’s nya ordvits som ska ta urbana tröstätare med storm. Urbana tröstätare med dåligt samvete, kanske man ska tillägga, för visst är sorbet så mycket fräääschare än de andra kaloribomberna där ute? Jamaican Me Crazy består av ljus och luftig ananassorbet med virvlar av passionsfrukt. Visst låter det gott? Och fräscht?

Problemet är bara att det smakar som frusen sockerlag för pina colada-drinkar. Visst dyker det upp en och annan ananasbit i slushen, men av passionsfrukten ser vi inte till särskilt mycket. JMC blir till slut en sliskig sörja i botten av skålen. Glasskvinnan har slutat äta för länge sen. Visst – ge mig en gedigen chokladtårta och en kula sorbet, men vem där ute kan ärligt säga att du sitter och slevar i dig Jamaican Me Crazy framför Femman på tisdagkvällarna? Kul idé med sorbet – låt oss nu gå vidare.

Glassmannens betyg: 2/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

Läs även om Mango Berry Swirl 

6 svar på ”Ben & Jerry’s Jamaican Me Crazy”

  1. Jag är äggallergiker så jag kan tyvärr bara äta BJ’s Mango Berry Swirl och Jamaican me Crazy. :/ Det är ju nämligen ägg i varenda jäkla BJ glass men men.. blev iallafall glad när jag såg att jag kunde äta någon.

    Jamacian Me Crazy tycker jag är good 😀 Fast MBS är INGEN hit! Hatar verkligen den där beska sursöta smaken av mango, både i gass smooties, och milkshakes.. 😮

Kommentarer är stängda.