Magnum Temptation Chocolate

Magnum Temptation Chocolate - Photo by Glassmannen - Glasskoll.se

GBs vårnyheter 2009 del 5

Magnum har gjort en riktig chokladchock – mörk choklad med brownie och vit choklad i ett snyggt litet kit. Konsistensen och smaken påminner väldigt mycket om stelnad chokladmousse, och det är väl inget fel i det. Men de där insprängda bitarna av seg chokladbrownie visar sig vara lite färre och lite mindre framträdande ”IRL”. Jag älskar som sagt den nya temptation-storleken besinningslöst, men MTC lyckas ändå ge chokladfesten en liten betongkeps dagen efter – det blir nästan för mycket av det goda. Med andra ord är valet enkelt när du står där krum och skumögd över glassdisken nästa gång: ta den andra istället.

Glassmannens betyg: 3/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

3 svar på ”Magnum Temptation Chocolate”

Kommentarer är stängda.