Hemköp Caramel

Hemköp Caramel - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

När jag fyllde år skickade Hemköp en kupong till mig. Hur de listat ut mitt hemliga värv övergår mitt förstånd, men gåvan som kupongen gällde som betalningsmedel för var en valfri glass från Hemköps – för tillfället mediokra – sortiment. Läppen föll snabbt på Caramel – en krämig gräddglass med insprängd kolasås. Och vilken succé det blev! Vuxna middagsgäster frågade lite för intresserat var vi hade inhandlat dessertnjutningen, och det gästande barnet fick ett kroppsspråk som mest liknande heroinistens, när hon med stirrig blick och spända leder försökte hälla det sista smältet från glasskålens botten över sin skälvande, salivstrimmiga sked.

Glassmannens betyg: 4/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

Ett svar på ”Hemköp Caramel”

Kommentarer är stängda.