Plopp och Guldnougat blir strutar

Nu går SIA ut med ett officiellt pressmeddelande om samarbetet med Cloetta som vi skrev om tidigare. Plopp och Guldnougat kommer att bli strutar, medan Tarragona blir klassisk pinnglass. Så här beskriver sommelier Johan Blanche glassarna i pressmeddelandet:

Plopp
”Inbjudande cappuccinofärgat utseende med en liten frestande kolaklick på toppen. Krämig och mycket mild chokladglass får sällskap av ljuvlig seg kolasås. Riktigt krispigt rån väntar till sist i en mäktig texturbalans – frasigt ljud möter len gräddglass.”

Guldnougat
”En fluffig, snövit vän med mikroskopiska svarta prickar punkterad av nougat som sakta sipprar ur toppen. En mild och mycket pösig vaniljglass möter upp den intensivt söta nougaten. Detta är en ren meditation i syndiga utlevelser och passionerade känslor.”

Tarragona
”Ovårdad, oborstad och ruggligt sträv är denna kompis med nötter spridda över sin kropp. Ytan ger tänderna en hel del att göra men snart är vi igenom skyddsskalet och får en läcker mix av hasselnötter och chokladglass i munnen. En orgie för nötälskaren.”

Ett svar på ”Plopp och Guldnougat blir strutar”

Kommentarer är stängda.