Ice Cool Guitar

Ice Cool Guitar - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Ice Cool Guitar är en vedervärdig ordvits sprungen ur High School Musical som tyvärr pryder förpackningen. Glassen är enkelt uppbyggd med mojsig chokladmousse-lik smak och konsistens. Panelen var tveksam till huruvida Ice Cool Guitar var tillräckligt appellerande till den unga målgrupp man uppenbarligen tänker sig, men jag kan se framför mig en sommar full av kutryggiga ironiska studiomusiker som lunkar omkring med en ICG mellan de spruckna snusläpparna. Man kan visst samla plastpinnarna också, varför är oklart. Glassmannen måste helt enkelt uppmuntra en sådan här urskevad och tveksam glassidé.

Glassmannens betyg: 4/5
Glasspanelens betyg: 1, 2, 3
Allmänhetens betyg: [ratings]

 

Ice Cool Guitar - Glasskoll.se Photo by Glassmannen 

2 svar på ”Ice Cool Guitar”

  1. Denna glass smakar bara choklad. Vilket inte är något för mig.

Kommentarer är stängda.