Magnum Temptation Fruit

Magnum Temptation Fruit - Glasskoll.se Photo ny Glassmannen

Jag vill minnas att jag lovordade förra årets Temptation-nyheter med tämligen myndig stämma. Jag älskar den mindre storleken och betalar gärna några extra kronor för en snygg förpackning och lite lyx. MTF är onekligen speciell i sammanhanget – det är trots att fruktens första intåg på Magnums domäner. Det är tranbärsbitar och skogsbärssås som busar runt i den gräddiga vaniljglassen och bildar en smakfull fond mot den mörka chokladen på utsidan. Kan bli lite torkad-frukt-känsla emellanåt, men överlag är det här en lyxig middagsavslutare för de lite mer sofistikerade glasskonsumenterna.

Glassmannens betyg: 4/5
Glasspanelens betyg: 5, 5, 3

Allmänhetens betyg: [ratings]

Magnum Temptation Fruit - Glasskoll.se Photo ny Glassmannen

Läs mer om de andra nyheterna från GB här!

5 svar på ”Magnum Temptation Fruit”

  1. Men är det verkligen fruktens första intåg i Magnum-världen? Kommer ihåg Magnum Ego som fanns för ett antal år sedan, fantastisk god och med någon form av skogsbärrsås i den också. Påminner möjligtvis MTF om denna godbit? Isf är jag först i kön!

  2. Tänkte instämma med föregående talare, fast jag tänkte istället på nån Magnum med jordgubbsglass och vit choklad på… Frågan är om det inte var nån yoghurtvariant, mitt glassminne sviker mig.

  3. Magnum hade ju för en massa år sen en yoghurtglass med skogsbärsrippel i, täckt av mörk choklad. Så inte är det den första gången Magnum har kelat med frukt.

  4. Den där glassen är lätt den bästa temptation glassen magnum någonsin lanserat!
    Dock tycker jag att ca. 22:- är lite mycket för en glass lika stor som en Piggelin.

Kommentarer är stängda.