Solero Pineapple

Solero Pineapple - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Tanken är god: här har vi en enkel, fräsch isglass som innehåller mycket frukt och lite socker – och tydligen bara 60 kalorier. Som en sommarflirt med trotjänaren Piggelin. Problemet för Solero Pineapple ligger dock i konsistensen. Det är en fruktköttigt trådig sak som till slut gör att det känns precis som att tugga på en hel frusen ananas. Däremot är priset på 10 kronor mycket angenämt.

Glassmannens betyg: 3/5
Glasspanelens betyg: 1, 1, 2
Allmänhetens betyg: [ratings]

 

Solero Pineapple - Glasskoll.se Photo by Glassmannen 

Läs mer om resten av GBs vårnyheter här!

6 svar på ”Solero Pineapple”

  1. Solero Pineapple var mycket god, den var mycket fräsh och lite kalorier i.Dessutom kostar den bara tio kronor, och sedan tycker jag att det är bra att det kommer goda glassar som vi som har Laktos kan äta ochså,för annars så finns det knappt inga glassar som vi kan äta, alla sådana tas bort. Det är väldigt dåligt att ta bort saker som är laktosfritt för vad ska vi äta,vi vill ju ochså kunna äta vanliga glassar som vanliga människor?.Så denna glass får ett bra betyg av mig..

  2. Jag hade gissat att detta var fryst ananaskross…känns nyttigt om inte annat.

Kommentarer är stängda.