Tarragona – allt och lite till

Tarragona - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Jag är ledsen alla Magnum-fans där ute, men här ser ni er överman. Tarragonaglassen hamnade lite i Plopp-skugga när SIA och Cloetta inledde sitt samarbete i höstas. Vem har liksom Tarragona som sin favoritchoklad egentligen?

Men den här mäktiga Magnum-utmanaren är ett av vårens stora fynd. Gräddig chokladglass med ett tjockt mjölkchokladtäcke och överdimensionerade hasselnötsbitar – det låter som det kan bli för mycket av det goda, men lättheten i chokladglassen gör att Tarragona är superläcker hela vägen i mål. Jag har ju tidigare hyllat Magnum Mandel för att den har allt man kan önska i en glass, i all sin enkelhet. Well, Tarragona har i så fall allt och lite till. 

Glassmannens betyg: 5/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

Tarragona - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

2 svar på ”Tarragona – allt och lite till”

  1. JAG har Tarragona som favoritchocklad!! Stort tack för din glasstestservice Glassman!

Kommentarer är stängda.