Magnum Mandel har det mesta

Magnum Mandel - Glasskoll.se

Egentligen behöver ju inte GB slå knut på sig själva i ivern att framställa en ny Magnum-glass i veckan. För bortsett från Magnum Strawberry White är det egentligen bara Magnum Mandel man verkligen behöver. Det har ju tamigsjuttsingen allt – gräddglassen, chokladöverdraget, de krispiga nötbitarna. Jag skulle inte banga en sträng med kolasås mitt i allting, men något måste man ju få drömma om på nätterna också. Vad jag försöker säga är att Magnum Mandel helt enkelt är Urglassen, som alla andra glassar fötts ur. Som Adams revben eller hur det nu var i den där berättelsen.
Glassmannens betyg: 4/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

8 svar på ”Magnum Mandel har det mesta”

  1. Hahah! Bra liknelse där. Jag måste säga att jag saknar Magnus Double och Vit magnum. Det var mina favoriter! Men dom är ju borttagna, jekla GB 🙁

  2. Fanns en glass som såg ut som en taco i formen för många år sedan… vet du vad den hette?????

Kommentarer är stängda.