GB 2012: Magnum Infinity Choklad & Kola

Magnum Infinity Choklad & Kola - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Behövs det verkligen ytterligare två Magnumsmaker i år? Ja, tydligen. Magnum Infinity Choklad är den mognare varianten, medan Magnum Infinity Choklad & Kola kan kosta på sig att ”busa till det” med lite sötare utsvävningar. Krispet i chokladhöljet är krossade kakaobönor, vilket ger en extra smakdimension som är välkommen. Kakaon är för övrigt Rainforest Alliance-certifierad (som nästan alla Magnumglassar blivit numera). Men det som sticker ut lite är att innanmätet baseras på mjölkchokladglass med kolasås, vilket får ses som ganska ovanligt i dessa dagar. Resultatet blir att den totala chokladchocken inte infinner sig (trots att kolasåsen inte alltid framträder så frekvent som pressbilderna vill ge sken av). Den här rackarn kommer jag definitivt reta gomseglet med fler gånger i år.

Glassmannens betyg: 4/5

Övriga paneldeltagares betyg: 4, 3, 4

Allmänhetens betyg: [ratings]

Ett svar på ”GB 2012: Magnum Infinity Choklad & Kola”

  1. Riktig chokladbomb utan att vara kakao-torr! Älskar bön-knastret i skalet 🙂

Kommentarer är stängda.