GB 2012: Cornetto Classico

Cornetto Classico - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Har den alltid hetat Cornetto Classico? Jag gillar det i alla fall – lite italienska ligan över det. Här har vi ytterligare en hemvändare på glasskartan 2012. Cornetto är i mina ögon en riktig doldis, som förmodligen har många tysta och strävsamma fans där ute med färglösa livspussel. Men är det lagom man vill ha har den här nygamla struten det rätta virket. Personligen blir jag positivt överraskad över hur stora hasselnötsbitarna faktiskt är på toppen. I övrigt blir jag inte särskilt överraskad alls – faktum är att jag gäspar lite medan jag äter glassen. Vad tycker ni? Är Cornetto en glass ni köper och älskar? Ge er till känna!

Glassmannens betyg: 3/5

Övriga paneldeltagares betyg: 4, 4, 2

Allmänhetens betyg: [ratings]

2 svar på ”GB 2012: Cornetto Classico”

  1. Jag blir iaf helt sjukt lycklig av Classicos (japp, italienskt ska det va) återkomst! En av mina trogna följeslagare under alla somrar, förutom förra året då…
    Enda sättet att toppa det här vore om GB slängde tillbaka Cornetto Citron i frysdisken också! Den ultimata styckglassen enligt mig!

  2. Cornetto köpte jag när jag var liten, när jag ville ha något gott, men då Magnum och daimglass var för dyr ( enligt pappa).

    Nu tycker jag att Cornetto kan sammanfattas med ordet ”lagom”. En klassisk glasstrut, inte för lite eller för mycket smak. Inte förstahandsvalet direkt, men det lär bli någon enstaka Cornettostrut i sommar iallafall.

Kommentarer är stängda.