GB 2012: Cornetto Enigma Cookie

Cornetto Enigma Cookie - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Så här ser årets Cornetto-nyhet ut: en krämig och snygg kakdröm. Enligt beskrivningen är det ”glass med kaksmak, chokladsås och kakbitar”, men jag bör klargöra med en gång att det inte handlar om någon cookie dough-variant här. Cornetto Enigma Cookie bär snarare en tydlig nougatkaraktär enligt min mening. Kakbitarna är dessutom tämligen svårdefinierbara i all mysig krämighet. Trots denna initiala förvirring tycker jag att glassen är väldigt god – inte för mättande, inte för sliskig. Bara full av saker som smakar smask. Och det räcker ganska långt.

Glassmannens betyg: 4/5

Övriga paneldeltagares betyg: 3, 3, 3

Allmänhetens betyg: [ratings]

Ett svar på ”GB 2012: Cornetto Enigma Cookie”

Kommentarer är stängda.