Kan Sitting Bull bli sommarens indiepopglass?

Sitting Bull at Glasskoll.se

Det är ingen machoglass, det ska sägas. Men kanske Sitting Bull kan tillskansa sig något slags kultstatus som indiepopglass, eller är det för öppet mål? Enligt Diplom-Is har glassen funnits i Sverige i olika varianter sedan 50-talet. Hur som helst, här har vi att göra med en jordgubbsglass, och den här lilla rackaren är dessutom doppad i karamellströssel, precis sånt som så ofta pryder mjukglassar runtom i landet så här års. Sitting Bull blir därför en pinnglass med förnimmelse av mjukglass, och smaken i övrigt är mild och snäll, men kanske aningen mjäkig. Dess existensberättigande går nog mest ut på att det är en bra barnglass.
Glassmannens betyg: 3/5
Allmänhetens betyg: [ratings]

2 svar på ”Kan Sitting Bull bli sommarens indiepopglass?”

  1. sniff är sniff, han är allas hjärtevän. Försvinner ibland kommer snart tillbaks igeeeeen. Sniff är sniff med en nos så lång och smal. Han bor i vår moooomiiiindaaaal

Kommentarer är stängda.