Låglaktos Sandwich Jordgubb – en glassparentes

Sandwich Strawberry at Glasskoll.se

Sandwichglassen var i sin originaltappning en stark och tongivande glass på sin tid. Och när jag säger sin tid menar jag förstås på 80-talet. Glassen finns ju fortfarande, men förmodligen mest för att GB ska slippa stöta sig med hardcore-fansen. Personligen tycker jag också att Sandwich fick ett välförtjänt uppsving för ett par år sedan, då den lyckade pepparkaksvarianten släpptes vid jultider. Men Strawberry fyller tvärr ingen större funktion. Jordgubbssmaken blir anonym, och det omfamnande mjuka kexet förlorar sin mening. Dessutom är den faktiskt ganska kladdig att äta. Enda poängen tycks vara att den är låglaktos.
Glassmannens betyg: 2/5
Allmänhetens betyg: [ratings]

2 svar på ”Låglaktos Sandwich Jordgubb – en glassparentes”

  1. här i schweiz paa ikea säljer de 8-pack sandwichboxar fast istället för den vanliga saa är ”kexdelen” mjuk pepparkaka.

    ganska god, men jag föredrar originalet.

Kommentarer är stängda.