Geisha mer än bara godis

Geisha at Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Diplom-Is ”märkesglassar” får i regel ganska lite uppmärksamhet, men det är absolut värt att ta risken någon gång ibland. Geisha är en len och fin mjölkchoklad i vanliga fall, och det fungerar förvånansvärt bra i översättningen till glasstrut i behändig storlek. Chokladglass med chokladtopping och chokladstav inuti kan lätt bli jobbigt, men chokladglassen i Geisha är så pass vältajmad och mjuk i sin smak att gommen snarare längtar efter mer choklad. Och plötsligt är den där – en ren Geishabit stor som en parianöt mitt i glassen. Tyvärr ligger den ganska löst och tar sig tämligen helskinnad in i munnen – vilket leder till ett litet avbrott i glassätandet – men det är absolut ett trevligt och välkommet inslag i en i övrigt klart godkänd glass.
Glassmannens betyg: 3/5
Allmänhetens betyg: [ratings]

 

2 svar på ”Geisha mer än bara godis”

  1. inte parianöt, va? det låter giftigt.
    paranötter är mycket godare!

  2. Kära Tompa!
    Du har givetvis helt rätt – parianöten är oerhört giftig. Dessutom är den till alla yttre attribut extremt lik paranöten i sitt utförande, vilket gör den till en vanlig dödsfälla. Personligen är jag glad att slippa båda nötterna i Geishaglassen. Men jag skulle gärna se en rejäl nötglass någon gång, en glass som går över gränsen för hur mycket nötter man kan ha i en glass. Som en kall klump müsli liksom.

Kommentarer är stängda.