Glassmannens egen fudgeglass

Sätt dig ner. Ta ett glas vatten och blunda en stund. Hjula inte ut i gatan och bli påkörd. Men faktum är att Glassmannen har skaffat sig (fått) en livs levande glassmaskin. Detta får, som ni säkert förstår, konsekvenser. Det innebär att glass-Sverige aldrig mer kommer bli sig likt.

Det innebär att Glassmannen (nu talar jag alltså om mig själv i tredje person) kommer att skriva om glasskartan, gräva ett nytt glassdike, flyga till glassmånen, hälsa på glassguden, gräva glassguld och sitta på höga glassar. Och så vidare.

Här presenterar jag en bild på vad som förmodligen är den godaste glass som någonsin har skapats. I min nya glassmaskin. Denna världens (förmodligen) godaste glass är så enkel att tillverka att jag rodnar när jag skriver. Mascarpone, socker, mjölk, hackade jordnötter, kolasås och riven fudgekola från godisdisken. Ingen vanilj (men det smakar det ändå), inga ägg (funkar för gravida). Du kommer aldrig vilja äta något annat.