Chokladfeber!

Fever for Chocolate at Glasskoll.se Photo by Glassmannen

”Är choklad din passion?” frågar rösten från tv:n. Nej det är det inte, men jag gillart som fan. Och är det någonting jag verkligen går igång på just nu, så är det Carte D’Ors nya Fever for chocolate.

Chokladglass med inslag av chokladbrownie kan låta avskräckande mastigt, men ack så väl de behandlar varandra de där två. Glassen är så len och mjuk, och så plötsligt klibbar det till i gommen av en krämig liten kaka. Fniss. Det här är esset i rockärmen du lite spontant plockar fram efter middagen. Alla kommer älska dig för evigt.

Glassmannens betyg: 5/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

2 svar på ”Chokladfeber!”

  1. Hej vi vill ha tillbaka Double caramel i glass kioskerna. Den var den ända gooda magnum glassen och nu har dom tagit bort den! vi är mycket besvikna på magnum. 🙁

  2. Ja! Magnum Double Caramel va riktigt god ju. Den borde finnas även i flerpack. Dock finns den som Magnum-mini flerpack.

Kommentarer är stängda.