Vad innehåller Twister sa du?

Twister - Glasskoll.se

Nu blev jag förvirrad. Vad hände med Spirello? Den såg typ likadan ut, men hade rund pinne (fräscht) och var kanske lite längre, eller? Hur som helst, så är Twister ett solklart (om än rinnigare) alternativ till den numera aningen futtiga Piggelin, och innehåller mer smask för pengarna. Låt oss förresten se vad den innehåller! Så här står det i innehållsdeklarationen (på allvar): "Ananas-citron- och jordgubbs-citronfruktis och citronfruktis med citron-limesmak". En gång till: "Ananas-citron- och jordgubbs-citronfruktis och citronfruktis med citron-limesmak". Är det ett palindrom, ett paradox eller bara en ramsa? Försök säga det sex gånger i rad, snabbt.

Glassmannens betyg: 4/5

Allmänhetens betyg: [ratings] 

 

6 svar på ”Vad innehåller Twister sa du?”

 1. Jaså Spirello (Twister whatever) finns än? En av mina all-time favoriter!

  PS. Lite fallos-varning i dina glass-bilder på sistone… 😉

 2. De du skrivit med Twister, alltså de dom skrivit, ananas jordgubb blabla.. de är deras olika glassar? smaker på alla 3 glassarna? Så jag förstår inte varför du skrivit (på allvar) inom parantes som om de vore konstigt skrivit? Kanske du som inte fattar bara. Dom har 3 olika twister ju? Och det står alla 3 smakerna bara? Den du har på bild är jordgubb.

 3. Hej Steffy!

  Jag tror inte jag förstår riktigt – menar du att du har tillgång till TRE olika Twister-varianter där du bor? Jag har bara sett en, och den innehåller (just det!) ”Ananas-citron-, jordgubb-citron- och citronfruktis med citron-lime smak.”

  Här är länken till GB: http://www.gb.se/iceCreamInfo.asp?icid=6

  Jag tycker inte att själva innehållet är särskilt konstigt, men sättet de skriver det på tycker jag fortfarande är fantastiskt roligt.

 4. Jag älskar spirello och helt plötsligt en dag ser jag att den numera heter Twister! När hände det????????? Ja inte vet jag men god är den och helt klart ett bra/bättre alternativ till lilla Piggelinen som också är god! Och båda är billiga! :O)))

Kommentarer är stängda.