Magnum Mini ger mersmak

Magnum Mini - Glasskoll.se Photo by Glassmannen

Visst ger bilden en illusion av makt? I själva verket är Magnum Mini Chocolate & Strawberry dock inte större än en svullen snickartumme. Chokladöverdraget innehåller 60 procent kakao, vilket förstås lämpar sig alldeles utmärkt för dess syfte – att smeka middagströtta gommar tillsammans med sina två kompisar ”en kopp kaffe” och ”ett glas äkta Cognac”. Men oj, vad döljer sig där inne? Jo, en smakfull samling strängar med jordgubbssås som aldrig blir mer än birollsinnehavare i skådespelet. Visst ger Magnum Mini en längtan efter mer, men samtidigt skulle de här små rackarna sälja bra i glasskiosken. Att enbart förpassas till hemmets vrå känns en smula hämmande. Det skulle kunna bli en utmärkt kortsiktig vänskap i väntan på bussen. Läs mer om Magnum här!

Glassmannens betyg: 4/5

Allmänhetens betyg: [ratings]