Häagen-Dazs Cappuccino Caramel Truffle väcker starka känslor

Häagen-Dazs Cappuccino Caramel Truffle - Photo by Glassmannen

Ben & Jerry’s må tillfredsställa det USA-romantiserade chunk-behovet närhelst det uppstår, men när det kommer till den lena, mjuka och väl avvägda lyxglassen är det få som kan spöa Häagen-Dazs. Deras nya, eleganta stallhäst Cappuccino Caramel Truffle är en tydlig men snäll kaffeglass som graciöst omfamnar en kolasås och en mängd små sega chokladtryffelbitar. Den gör mig både arg, ledsen och besviken. Arg för att den faktiskt tar slut, ledsen för att inte fler i världen fått tillfälle att stifta bekantskap med den ännu, och besviken över att samhället ännu inte accepterar att en man kan leva i livslång relation med en glass utan att höra hjärtskärande glåpord och känna de nedvärderande blickarna bränna i nacken. Ty annars skulle vi gift oss på stört.

Glassmannens betyg: 5/5

Allmänhetens betyg: [ratings]

4 svar på ”Häagen-Dazs Cappuccino Caramel Truffle väcker starka känslor”

  1. hittade just hit till denna blogg och måste säga att jag älskar den. riktigt mycket! tänkte bara se till så att glassmannen inte har missat lanseringen av Ben & Jerry’s nya smak – Half Baked. Har just tryckt i mig en pint och den är riktigt underbar. En perfekt förening av vad många tycker är B&J’s bästa. Keep up the good work 🙂 /Maja

  2. Hej Maja! Glassmannen älskar dig också. Jag har tyvärr inte hunnit trycka i mig någon Half Baked ännu, men om jag inte minns fel var stoner-filmen Half Baked väldigt rolig när den kom. Min vilda gissning är den är skitfånig om man ser den idag.

  3. Oh I loooove it! Förmodligen en av de godaste glassen ö h t som går att köpa i butik.

Kommentarer är stängda.